Saturday, March 25, 2017

Chord dan Lirik Lagu Sayang NDX AKA Familia Dari C

Advertisement
loading...
Advertisement
Chord dan Lirik Lagu Sayang NDX AKA Familia


[Intro] C

C Em

sayang.. opo kowe krungu


Am

jerite atiku


Em

mengharap engkau kembali


F G Em Am

sayang.. nganti memutih rambutku


F G C

ra bakal luntur tresnaku


[Intro] G


C

wes tak cobo nglalekke


Em

jenengmu seko atiku


Em

sak tenanF ra ngapusi iseh tresno sliramu


Am

duh pepujaning ati


Em

nanging kowe ora reti,


Em

kowe seng tak wanti-wanti


F

malah jebul saiki


G

kowe mblenjani janji


Em

jare sehidup semati


Am

nanging opo bukti


F G

koe medot tresnoku demi lanangan liyo


C

yowes ora popo insyaallah aku iso



C Am Em

lilo.. meh sambat kalih sinten


F G C

yen sampun mekaten merana uripku



F G Em Am

aku welasno nimas, aku mesakno aku


F G

aku nangis.. nganti metu weluh getih putih


[Chorus]


C Em

sayang.. opo kowe krungu


Am

jerite atiku


Em

mengharap engkau kembali



F G Em Am

sayang.. nganti memutih rambutku


F G C

ra bakal luntur tresnaku


B

hari demi hari, uwis tak lewati


Em

yen pancen dalane, kudu kuwat ati


Am

ibarate sego, uwis dadi bubur


Em

nanging tresno iki, ora bakal luntur



F G

saktenanF aku iki pancen tresno awakmu


Em Am E

ora ono liane, seng iso dadi penggantimu


G C

gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku


Am

nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu


Em

meh sambat kalih sinten


E

yen sampun mekaten


G C

merana uripku



F G Em Am

aku welasno nimas, aku mesakno aku


F G

aku nangis.. nganti metu weluh getih putih


[Chorus]


C Em

sayang.. opo kowe krungu


Am

jerite atiku


Em

mengharap engkau kembali


F G Em Am

sayang.. nganti memutih rambutku


F G C

ra bakal luntur tresnaku


B

sayang opo krungu, tangisF atiku


Em

mengharap kowe Cali, neng jero ati iki


Am Em

nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih


Em

mbok yo gek ndang Cali, nglakoni tresno suci



F G

aku marang sliramu


Em

njur ragu neng atiku


Am

aku ra iso ngapusi sak tenanF neng ati


E

mung kanggo sliramu


G C

cintaku tetap abadi


C Am

selamanya sampai akhir hayat ini..


Em

meh sambat kalih sinten


E

yen sampun mekaten


G C

merana uripku


F G Em Am

aku welasno nimas, aku mesakno aku


F G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih


[Chorus]


C Em

sayang.. opo kowe krungu


Am

jerite atiku


Em

mengharap engkau kembali


F G Em Am

sayang.. nganti memutih rambutku


F G C

ra bakal luntur tresnaku



C E

percoyo opo pamujamu (aselole)


F G C

cintaku.. tetap abadi..
Advertisement
loading...
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Chord dan Lirik Lagu Sayang NDX AKA Familia Dari C

0 comments:

Post a Comment