Thursday, March 3, 2016

Chord Dan Lirik Lagu Mawar Bodas Yayan Jatnika

Advertisement
loading...
Advertisement

Chord Dan Lirik Lagu Mawar Bodas Yayan Jatnika


        Bm

Mapay jalan satapak


            G

Ngajugjug ka hiji lembur


        Em

Henteu karasa capena


        Bm

Sabab aya nu diteang




            Bm

Hujan angin dor dar gelap


        G

Hunteu aya keur ngiuhan


        Em

Sanajan awak rancucut


            Bm

Teu paduli kajeun teuing




    F#

Nu penting mah asal nepi


        Bm

Ka tempat anu di tuju


    F#

Rek ngalongok mawar bodas


    Bm

Nu moal lila ka ala




    Em

Sugan tea moal gagal


        Bm

Kembang geus aya nu boga


    G                Bm

Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang





    G    Bm

Teu kasawang ti anggalna


    Em    Bm

Teu kapikir ti tadina


    Em

Lamun bakal nyeri hate


    Bm

Hoream teu sudi teuing


    G

Mikiran pipanyakiteun


    Bm

Mikiran pipanyakiteun
Advertisement
loading...
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Chord Dan Lirik Lagu Mawar Bodas Yayan Jatnika

0 comments:

Post a Comment